Херцеговац савладао Љубиње

Аутор: Радио Билећа
02.03.2021. - Одбојка

„Како и у сваком колективу, тако и код нас, једну од најважнијих улога игра добар однос на терену и приватно дружење! Пријатељство које његујемо чини да одбојку волимо још и више“, каже капитен одбојкашког клуба „Херцеговац“ Јана Албијанић.

Управо тај добар однос играчица на терену и донесе превагу у утакмицама као што је она у којој је Херцеговац савладао екипу Љубиња. Прва два сета екипа Љубиња ријешила је у своју корист, да би билећке одбојкашице успјеле да упишу још једну побједу.

,,Ми смо, за сада, одиграле 15 кола са осам побједа и седам изгубљених утакмица, те смо сада на деветом мјесту на табели. Млада екипа је у питању, претежно 2005. и млађа годишта, не можемо се похвалити искуством, те не можемо бити нереални и очекивати високу позицију на бодовној листи и поред максимално уложеног труда и борбе на терену. Примјера ради, екипа из Обудовца која је прва на табели, располаже знатно старијим и искуснијим играчицама, а ту си и екипе пристигле из Премијер лиге“, каже тренер „Херцеговца“ Горица Ђорђевић.

Ђорђевић истиче да је и више него поносна на своје играчице. Не само на овај тим који чине квалитетне одбојкашице, него и на све оне дјевојке које су стасале у Херцеговцу, а данас широм Европе преносе лијепу слику Билеће.

Након што је претходна сезона прекинута због познатих епидемиолошких разлога у овој сезони у лиги се умјесто 10 налази 12 екипа. Већ наредног викенда одбојкашице Херцеговца снаге одмјеравају са екипом Гласинца.

Коментари
Издвајамо