Сјајан старт Леових малишана (ФОТО)

Аутор: Р.МИ.
20.02.2021. - Атлетика

Атлетски клуб “Леотар” данас је учествовао на појединачном дворанском првенству БиХ за цицибане, пионире, дјечаке, односно дјевојчице.
Учествовало је 12 такмицара Клуба у 4 различите дисциплине и освојили су укупно 10 медаља од тога двије златне, 5 сребрених, 3 бронзане.
Златне медаље освојиле су Срна Данојлић – 60 метара у узрасту “цицибанке” као и Јована Кржић, 60 метара препоне, узраст “Пионирке”
Вриједан резултат освајањем сребрених медаља оствариле су у скоку у вис Васја Ребац и Срна Данојлић у својим узрасним категоријама те Бојан Долина у бацању кугле, Анастасија Јањић у трци на 60 метара препоне, Јована Кржић скок у вис, сви у својим узрасним категоријама.
Бронзаним медаљама окитили су се Павле Пажин скок у вис и Сара Мијановић 60 метара препоне.
„Заиста наш одличан резултат и јасно је наше опредјељење да створимо једну нову успјешну генерацију. Нама је у циљу да код дјеце развијемо љубав према спорту, да се баве здравим активностима, а када дође један одличан резултат као овај, све то бива љепше. Пред нама је година новог доказивања и очекујемо и нове узлете“, каже Весна Зуровац, предсједник Атлетског клуба „Леотар“.

 

Коментари
Издвајамо