I AK Leotar uspješan na Sokocu

12.09.2022. - Атлетика

Na prvenstvu Republike Srpske za mladje juniore/ke i mladje i starije Cicibane takmicari Leotars su ostvarili zapažene rezultate
Srna Danojlić je postala trostruka šampionka Republike Srpske u disciplinama skok u Vis , 60m i Štafeti i osvojila je 3 zlatne medalje.
Vasja Rebac je kao dvostruki šampion Repulike osvoji dvije zlatne medalje i to u skoku u Vis i skoku u dalj.Ana Kraljević je osvojila zlatnu medalju u disciplini skok i dalj dok je bila druga u disciplini skok h Vis.
U disciplini Štafeta 4x50m naše cure su postale šampionke Republike Srpske i osvojile su po zlatnu medalju, i to u sastavu Dunja Banđur, Ana Kraljević, Una Miš i Srna Danojlić.

Jovana Kržić je postala šampionka Republike Srpske u disciplini 100m, Dok je u disciplini 100m prepone kao ubjedljivu prva diskfalifikovana zbog gaženja u drugu stazu.
Lana Kandić je osvojila srebrenu medalju u disciplinama 60m i u disciplini 200m bila je treće mjesto i osvojila bronzu u kategoriji mladjih cicibanki.
Nikolina Stevović je osvojila prvo mjesto u disciplini Bacanje Kladiva, dok je Katarina Pažin u disciplini bacanje diska osvojila drugo mjesto dok je u disciplini bacanje koplja osvojila bronzanu medalji i zauzela treće mjesto. Marko Medan je osvoji srebrenu medalju u disciplini bacanje kugle i treće mjesto u bacanju Varteksa.
Jelena Spaić je bila treća u disciplini bacanje diska i osvojila je bronzanu.

Коментари
Издвајамо