Мили и дружина орни за Борац

Аутор: Р.МИ. Фото: Миљан Ратковић Локопортал
13.05.2021. - Кошарка

Кошаркаши Леотара побиједили су екипу Челика у Лиги 6 за кошаркашког првака БиХ и тиме прекинули једну, нимало пријатну серију. И даље је остао „синдром треће четвртине“ али овај пут није био толико болан. Кошаркаши Мира Вукоја су одлично одговорили изазову и апсолвирали и ту дионицу игре. У редовима требињске екипе, одличну партију пружили су сви. Међу њима и момак који не умије да подбаци – Немања Милидраговић.

„Утакмицу смо отворили добро као и претходне, са великом енергијом, направили разлику, али овај пут смо ту разлику и сачували и заслужено побједили. ЧиЊеница је да трећој четвртини имамо неку кризу у игри, коју смо јуче, надам се превазишли. Тимска игра и тимска побједа! Укратко“, каже Милидраговић.

Добра игра ће бити и значајан замајац у наредном мечу. Елана не недостаје а Борац је противник који се, како сви наглашавају, може побиједити.

„ Слиједи нам дуел против старих ривала и спортских пријатеља. У Бања Луци су нас два пута у кратком интервалу побиједили. У првој утакмици у Лиги 6, недостајало нам је мало среће и стрпљења, што је Борац искористио. Квалитетна су екипа, једна од најбољих екипа у Аба 2 и БХ лиги. Са правим приступом, тимском игром и потпуном концетрацијом током свих 40 минута, па ако треба и више, можемо доћи до побједе. Ова утакмица је тест зрелости за читав тим“, не оставЉа нимало дилеме Немања Милидраговић.

Дерби 6. кола Лиге за првака у Спортској дворани Милош Мрдић у Бреговима биће и пред камерама БХТ 1 у  суботу, 15.маја у 17 часова.

Коментари
Издвајамо