Ивановић Борчев адут

26.07.2022. - Рукомет

Невесињац Никола Ивановић, дојучерашњи стамени бек Леотара  појачао је у овом прелазном року РК Борац Бањалука и пред њим је сезона доказивања у екипи која се бори за трофеје. Управо то је један од разлога зашто је бивши играч Леотара, Зрињскох и Херцеговине дошао у град на Врбасу.

– Надам се да ћемо што боље одрадити припремни период како би спремни дочекали нову сезону. Екипа је промијењена, има нас нових, али надам се да ћемо уз помоћ стручног штаба остварити што бољи резултат, у најмању руку као прошле године- рекао је Ивановић.

Лијеви бек је одлично упознат са квалитетом бањалучког тима јер је често играо против Борца, а такође одлично познаје и лигу.

– За мене је ово велики искорак у каријери и част да носим дрес шампиона Босне и Херцеговине. Борац је за мене највећи клуб у држави, екипа која се стално бори за врх тако да ми је задовољство што сам ту и урадићу све да оправдам очекивања. И досад сам играо у првенству БиХ тако да познајем како своју, тако и противничке екипе , те неће бити проблема око уигравања. Са неким саиграчима сам и играо – рекао је Ивановић.

Коментари
Издвајамо