„Срби за Србе“ на Тини организовали турнир у пикаду

Аутор: trebinjelive
23.07.2022. - Остало

У кафићу „Тини“ одржан је хуманитарни турнир у пикаду Организације „Срби за Србе“ која помаже вишечлане породице широм Херцеговине, Републике Српске, Србије и Црне Горе.

То је једна од редовних активности током године помоћу којих прикупљају новцац, а за 11. август најављена је и „Тројка из блока“.

Према ријечима члана хуманитарне Организације „Срби за Србе“ Милоша Аџића, ово је један од мањих догађаја који се праве током године.

„Имали смо велики догађај у марту мјесецу са ‘Концертом из блока’ када смо скупили 21.000 КМ. Са доста мањих догађаја прикупљамо новац, а ове године било је ‘Плеј стејш из блока’, ‘Билијар из блока’, ‘Стони из блока’… и кроз ове догађаје упознавамо људе и са њима комуницирамо. Раширили смо лепезу догађаја и за нас је битно да се што више људи придружи овој хуманитарној организацији“, рекао је Аџић.

Најбољи у пикаду био је Бојан Деретић, друго мјесто освојио је Бошко Радовић, а треће Александар Зечевић. Било је 45 учесника, а такмичење је одржано уз лијепо дружење.

Недавно је породица Макера усељена у нови дом, а вриједност инвестиције износи преко 110.000 КМ, а сва средства су прикупљена преко оваквих догађаја.

Наредна акција је за вишечлану породицу Братић из Билеће која живи у селу Брестице.

Коментари
Издвајамо