Саопштење играча, тренера и физиотерапеута Челика: “Није битно шта једемо, него шта нас једе”

03.12.2021. - Кошарка

Јосип Панџа, тренер Челика, на свом “Фацебоок” профилу је објавио саопштење играча, тренера и физиотерапеута Зеничана.

Саопштење преносимо у цијелости:

“Људи лажу, ми шутимо. Четири мјесеца шутимо. Од четири мјесеца играчи су добили једну плату, тренер ниједну. Имамо трећи најјефтинији ростер у лиги, играчи немају храну од клуба, на пут идемо комбијима које возе физиотерапеут и тренер, само да бисмо уштедили клубу средства. Није нам тешко и шутимо. Млађи играчи дођу и кажу да су гладни.

Скупимо између себе средства и једу. И шутимо и даље. И није битно шта једемо, него шта нас једе. И појела нас лаж. И схватили смо да између доброг који шути и будале има разлика. Добар је већа будала. Спомињао се штрајк, па смо одустали. Желимо да играмо. Да се такмичимо с другима. Да покажемо да и у блату можемо бити успјешни”.

“А вама који лажете сваки дан, желимо да доживите једном да вам неко четири мјесеца не да плату да видите какво је то понижење. А вашој дјеци не желимо да икад буду гладни као наше колеге, јер је то трауматично, и није за људе. И свако ко је прочитао ово, ако може нека нас дође подржати сутра од 17х против Леотара.

Овај клуб је већи од сваке лажи, и без лажи може бити бренд. Ми ћемо се на терену потрудити да то и буде. Прошле сезоне смо са минималним средствима били трећи у држави, а сад без иједне марке играмо. Дајемо своја средства и опет ћемо бити конкурентни свима. Ми смо доказали да волимо овај спорт и клуб. А Ви”?

Све вијести у вези са босанскохерцеговачком кошарком у наредном периоду ћете моћи пронаћи на нашој “Фацебоок” страници под именом “БХ Кошарка”.

Коментари
Издвајамо