Задовољство прије свега

27.05.2021. - Рукомет

Рукометаши Леотара су  јучерашњом побједом против екипе ОРК Борац у Требињу, у утакмици четвртфинала Рукометног купа РС, ставили тачку на успјешну сезону. Шеф стручног штаба Леотара Дарко Таврић истакао је како су играчи, упркос отежаним условима због вируса корона, током цијеле сезоне били одговорни, посвећени и испунили циљеве које су заједно зацртали.

„Резултатски смо завршили на десетом мјесту, дакле средина табеле, што нам је и био циљ од самог почетка сезоне. Довели смо четири играча са стране и остварили исти резултат као када је било њих десет који нису из овог града. За то је заслужна рукометна школа и посвећеност тренера ове школе. Мало ћемо одмарати 10 до 15 дана и сличним темпом настављамо даље да радимо“, рекао је Таврић.

Капитен овог рукометног клуба Веселин Савовић казао је да је иза њих једна специфична и дуга сезона са бројним препрекама, које су тимским радом успјели пребродити на најбољи могући начин.

Владан Шегрт, предсједник рукометног клуба Леотар рекао је да није било лако током цијеле године играти без подршке публике и у згуснутом распореду.

„Уз помоћ Града Требиња, градоначелника Мирка Ћурића, Министарства породице, омладине и спорта, Рукометног савеза РС и наших спонзора наставили смо Премијер лигу БиХ са новим играчима. Доласком нових, искусних играча, домаћим снагама и јуниорима који су се одлично показали, испунили смо циљ који је био пред нама, а то је очување премијерлигашког статуса. Надамо се даљој афирмацији наше Школе рукомета, која постаје препознатљива у РС, БиХ и региону“, додао је Шегрт.

Школа рукомета „Леотара“ организоваће бесплатну љетну школу рукомета и бројне друге акције о којима ће сви заинтересовани бити благоворемено обавјештени.

Коментари
Издвајамо