Савовић:Велика побједа у Невесињу

20.11.2022. - Рукомет

Дан послије значајне побједе у Невесињу утисци у редовима Леоара ни мало нису спласнули.

Није мала ствар освојити бодове у комшијском дербију на терену Херцеговине, а још већи утисак је фер  коректна атмосфера током цијелог тока утакмице.

„Била је ово наша прва гостујућа побједа у овој сезони. Првих 30 минута је прошло у надигравању обје екипе, па смо на паузу отишли са једним голом разлике. У друго полувријеме смо ушли мотовисаније и уз добру одбрану смо направили разлику коју смо одржали до краја утакмице. Захвалио бих се навијачима из Требиња који су дошли да нас подрже у овој утакмици, али морам и да похвалим навијаче Херцеговине који су направили врхунску атмосферу. Екипи Херцеговине желим срећу у наставку такмичења и да догодине опет играмо херцеговачки дерби Премијер лиге“, рекао нам је чувар мреже Леотара Веселин Савовић који се истакао са неколико одличних интервенција.

Одмора ипак нема. Сљедећи викенд доноси нови изазов.

„У наредном колу нас очекује утакмица са екипом Горажда, која је ове године изборила учешће у Премијер лиги. Ради се о екипи која долази из града рукомета коју предводи чувени Касим Каменица. Гости сигурно неће доћи са бијелом заставом, а ми морамо пружити максимум као и у свакој утакмици до сада како би наставили са побједама и остали у врху табеле“, прича нам Савовић.

Коментари
Издвајамо