Уприличен пријем за рукометаше Херцеговине

24.05.2023. - Рукомет

Начелник општине Миленко Авдаловић уприличио је данас пријем за управу и играче Рукометног клуба „Херцеговина“. Невесињски премијерлигаш је ове сезоне био највеће изненађење лиге, а изборио је и историјски пласман у полуфинале Купа БиХ.

Херцеговина је остала непоражена на домаћем терену у прољећном дијелу сезоне, а само је једна степеница дијели да кроз куп такмичење обезбиједи излазак у Европу.

Начелник општине Миленко Авдаловић похвалио је организацију клуба и приступ играча утакмицама. Рекао је да је порасла популарност рукометног спорта у Невесињу што најбоље потврђује пуна дворана готово на свим утакмицама.

Авдаловић је најавио подршку клубу и у наредној сезони поручивши играчима да своје каријере граде на најљепшим спортским манирима. Предсједник клуба Милосав Уљаревић захвалио се играчима, сарадницима, општини Невесиње, спонзорима и пријатељима клуба који су помогли да Херцеговина постане узоран спортски колектив. Нагласио је да су играчи свој дио посла на терену одрадили како се од њих и очекивало и да је сада на органима Рукометног савеза БиХ да званично потврде да ће невесињски клуб бити дио елите и у наредној сезони.

Тренер Амар Чавчић каже да се од самог доласка у Невесиње осјећао угодно и да је уживао радећи са играчима и сарађујући са управом клуба.

Капитен Милан Шаренац сезону је оцијенио као успјешну, наглашавајући да су у 11 првенствених и куп утакмица овог прољећа у Невесињу остали непоражени.

И остали играчи су истакли да су се поштено борили на терену, уживали у рукомету и играли за вјерне навијаче.

Коментари
Издвајамо