Таврић:Зимски одмор за повратак форме

Аутор: српска инфо
23.12.2021. - Рукомет

Рукометаши Леотара једно су од најпријатнијих изненађења првог дијела сезоне у Премијер лиги БиХ.

Требињци су сезону завршили на петој позицији, а тренер Дарко Таврић жали јер сматра да је пласман могао бити и бољи. У финишу полусезоне Леотар је доживио неколико пораза.

„У посљедња три-четири кола смо имали мало лошије резултате, мало смо покварили слику из првих десет, једанаест кола, али то је спорт. Нисмо успјели да задржимо потребну концентрацију. По мени је највећи кикс био пораз против Слободе на домаћем терену. Оно што смо требали да побиједимо, побиједили смо, неке смо утакмице добили мимо очекивања, али на жалост нисмо успјели да остваримо историјски резултат и будемо трећи на табели“, рекао је Таврић.

Таврић каже да сада предстоји одмор и што квалитетнија припрема за наставак сезоне.

„Одлазимо на краћу паузу да се мало одморимо. Највише ћемо радити на опоравку појединих играча и на томе да покушамо да се вратимо што краћим путем до наше форме са почетка лиге. Морамо порадити на физичкој припреми која је темељ свега. Када су у питању промјене у екипи, могу рећи да ће сви играчи остати, тренутно не планирамо појачања али наравно, пратићемо тржиште и уколико се појави нешто занимљиво за нас мислим да ћемо реаговати“, додао је Таврић.

Коментари
Издвајамо