Српски дерби у лиги БиХ

23.04.2021. - Рукомет

Након Извиђача и Слоге из Горњег вакуфа, код екипе Леотара долази још један противник из самог врха БиХ рукомета-Борац из Бањалуке.

Велико име овог спорта Лука долази у Требиње, гдје ће  сутра са почетком од 18 часова у  дуелу са Леотаром настојати да побједом задржи неизвјесност у борби за шампионску титулу.

Борац са клупе предводи европска рукометна легенда, прослављени југословенски репрезентативац и успјешни тренер многих клубова и репрезентација Веселин Вујовић.

„Наша екипа је у посљедњем одмјеравању снага ова два клуба у Требињу, прије скоро двије године у 24.колу првенства за сезону 2018/19 побиједила Борац тијесним резултатом 28:27. Сутра ће наши момци учинити све да покажу и докажу како нису случајно ове сезоне екипа која игра добар рукомет и жели да се надмеће са екипама које су у овом тренутку квалитетније од наше.  Све су то разлози да субота буде празник спорта и рукомета у нашем граду, али је штета што навијачи због пандемије неће моћи напунити дворану и увеличати овај спортски догадјај.Као и сваког пута ХЕРЦЕГ ТВ ће радити пренос уживо те вас позивамо да у суботу од 18 до 19 часова и 30 минута будете у својим кућама и пратите једну од занимљивијих утакмица овог кола највишег ранга БиХ рукомета“, кажу у Рукометном клубу Леотар.

Коментари
Издвајамо