„Скаути“ надвисили Леотар

Аутор: Р.МИ. Фото: веб сајт рк Извиђач
12.11.2020. - Рукомет

Боље се ( у овом тренутку) није могло.

Извиђач је био бољи од Леотара, резултат 31:26 полувријеме 13:12.

Утакмица 8. кола Премијер лиге БиХ између рукометаша Извиђач Централ осигурање и Леотара, која се синоћ играла у Љубушком, протекла је у поприлично, поготово у првом полувремену, изједначеној игри.

Леотар је покушао и у доброј мјери у томе успјевао да дугим и стрпЉивим нападима контролише игру и то му је пошло за руком тако да је прво полувријеме завршио са једним голом заостатка.

За десетак минута другог полувремена дошло је до промјене у игри, Извиђач је постигао осам, а примио два поготка. Сљедећих десетак минута, боље су одиграли рукометаши Леотара и у 52. минути се примакли на три гола заостатка. Међутим то је било све што су успјели да учине.
Извиђач су до побједе предводили Алиловић са седам и Бубало са шест голова. Томић са шест те Абрамовић и Буква са по пет голова били су најефикаснији рукометаши Леотара.

У сљедећем колу Леотар би требао бити домаћин Слоги из Горњег Вакуфа али све треба узети са резервом јер је много мечева до сада отказано и неизвјесно је какав ће бити распоред.

Коментари
Издвајамо