Сидик Омеровић, голман РК „Леотар“: У Грачаницу без бијеле заставе

Аутор: Р.МИ.
13.10.2020. - Рукомет

Након трилер завршнице и освојеног бода у мечу са екипом „Вогошће“ у којој је „Леотар“  „на мишиће“ и уз борбеност до посљедњег даха освојио бод, већ сутра га очекује ново путовање. И искушење. Дестинација Грачаница. Грачаница је екипа која на свом терену игра изузетно чврсто и традиционално добро. На побједу.

Свјестан је тога и голман „Леотара“ Сидик Омеровић који брани у одличној форми.

„Сутра путујемо у Грачаницу , једној сигурно јакој екипи која је још уз то јако добро физички спремна .Ми смо до сада у ова два кола одиграли јако добро у одбрани и задовоЉни смо досада са ова 3 бода и чињеницом да нисмо поражени. Што се тиче нашег ростера , сви смо спремни за сутрашњи меч“ каже Омеровић за hercegsport.com.

Он има вјеру у своје саиграче и наглашава да се у меч мора ући храбро и одлучно.

„У Грачаницу сигурно не идемо са бијелом заставом и јако смо мотивирани да остваримо што бољи резултат“.

И он и бројни спортисти из БиХ и широм свјетских меридијана, у овој сезони осјећају се итекако необично. Разлог је јако добро познат.

„Шта да се ради. Корона пријети и ту тешко шта можемо промијенити. Што се тиче празних трибина сигуран сам да то никоме не иде у прилог, на крају крајева играмо за публику која свакој екипи много значи? Тренутно је такво стање и сви чекамо моменат да се то промјени . Ево како видимо неке екипе имају проблема са вирусом ковид 19 и утакмице се отказују . Искрено се надам да ће се све убрзо вратити у нормалу и да ће се сви који су заражени вирус што прије вратити на терен и ево пружам им у име Рукометног клуба „Леотар“  велику подршку“, говори нам омеровић.

Штета што нема публике у Спортској дворани у Бреговима. Јер да их има, убјеђени смо да би дуготрајним аплаузима поздрављали рукометаше Леотара“ чију мрежу ове јесени маестрално чува Сидик Омеровић.

Коментари
Издвајамо