Шест и по деценија РК Леотар

25.08.2021. - Рукомет

Наредни дани, у најјужнијем граду РС, у потпуности ће бити посвећени рукомету јер Рукометни клуб Леотар обиљежава риједак јубилеј, 65 година од оснивања и рада.

Распоредом догађања, сутра ће делегације Рукометног клуба Леотар најприје положити цвијеће на гроб Милана Тасовца-Тасе а након тога и у Спомен соби палим борцима у посљедњем рату, У 12 часова предвиђен је пријем код градоначелника Требиња Мирка Ћурића коме ће присуствовати и представници Рукометног клуба Кикинда који ће утакмицом са екипом Леотара, која је планирана за сутра увеличати риједак јубилејр Рукометног клуба Леотар.

Централни догађај је Свечана академија поводом 65 година клуба, у сали Културног центра гдје ће бити уручене повеље и захвалнице као и пригодан коктел након академије. Овим поводом челни људи Рукометног клуба Леотар уприличили су пријем за легенде клуба, чланове прве генерације клуба капитеном Ферхатом Зубчевићем, Војом Прелевићем, Недјом Максимовићем и Лазаром Куљићем.

Јубилеј Рукометног клуба Леотар биће украшен Првим међународним рукометним турниром „Куп Требиња“ за дјечаке 2006. годиште. На турниру ће учествовати осам екипа подијељених у двије групе. Поред Леотара на турниру још учествују екипе Херцеговина Невесиње, Зрињски Мостар, Коњух Живинице, Мојковац, Дубровник, Метковић и Херцеговац Билећа.

Турнир је на програму овог викенда 28. и 29. августа у Спортској дворани у Бреговима.

Коментари
Издвајамо