Савовић:Чврсто стојимо на ногама

Аутор: Меридианспорт
11.10.2021. - Рукомет

Капитен Леотара Веселин Савовић за МеридианСпортБХ дао је изјаву након побједе против Криваје у оквиру петог кола Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Рукометаши Леотара не знају за пораз у новој сезони Премијер лиге Босне и Херцеговине, овог пута су на домаћем паркету савладали екипу Криваје резултатом 33:28.

Из клуба поручују да их овај побједнички низ неће “винути у звијезде”, него да су свјесни свог циља и да чврсто стоје ногама на земљи.

За наш портал изјаву послије утакмице дао је капитен Требињаца Веселин Савовић.

“Одиграли смо против Криваје једну добру, али и захтјевну утакмицу. Криваја је једна јако тврда екипа која зна да помрси рачуне многим екипама. Остварили су побједу на страни против Босне на почетку првенства, тако да смо максимално озбиљно ушли у ову утакмицу” – истакао је Савовић па додао:

“Отежавајућа околност за нас је била та што нам је ова утакмица била трећа утакмица у 7 дана, али срећом то се и није пуно одразило на крајњи резултат. У првих 30 минута виђена је права мушка борба, играло се гол за гол. У другом полувремену смо се показали у доста бољем свјетлу и заслужено привели утакмицу у нашу корист”.

Наредну утакмицу Леотар ће у Требињу у оквиру шестог кола Премијер лиге Босне и Херцеговине дочекати екипу Борца из Бањалуке. Обје екипе још не знају за пораз тако да нас очекује права рукометна посластица.

Меч који је заказан за наредни викенд помјерен је због обавеза Борца у Европи, тако да ће се овај дерби меч играти 20. октобра.

Коментари
Издвајамо