Рукометашима Херцеговине термини за тренинг велики проблем

10.11.2021. - Рукомет

Херцеговина из Невесиња чврсто држи прво мјесто у Првој рукометној лиги РС а играма наговјештава да ће тако бити и у наставку шампионата.

Чврсти и успјешни на свом терену, уз једини кикс и реми са Бијељином у трећем колу, Невесињци су у добром ритму. Рекло би се да је све идеално. Ипак, тренер и играч Немања Ивановић нам саопштава податке који нису за похвалу. Наравно, кривица није на играчима и руководству клуба.

Основни проблем су термини за тренинг.

„Наша екипа је спој младости и искуства. Пореед нас неколико који смо већ дуго у клубу имао и пар младих, талентованих играча, средњошколаца који су стандардни чланови првог тима. Имамо ту и неколико оних најмлађих али термини за тренинг су велики проблем. Жао ми је што одговрни људи за расподјелу термина немају разумјевања да нам дају одговарајуће термине за тренинг како би се сви окупили тренирали у пуном саставу. То је од велике важности за нас. Када би сви млађи рукометаши редовно долазили на тренинге, за њих би, али и за цијелу екипу биле од огромне важности. Кад смо комплетни можемо одлично да радимо, а када то није случај онда се суочавамо са проблемом“, каже трене и рукометаш Немања Ивановић и наставља. „Због обавеза млађих у школи сцваке друге седмице не можемо опрганизовати тренинге а усуђујем се да кажем да се то итекако одражава на игре. Ни сам не знам како смо остварили овако добре резултате кад имамо велике проблеме око термина“, истиче Немања Ивановић.

Невесињци неће о амбицијама, размишљају од утакмице до утакмице. „Тешко је бити први и остати први а имати овако лоше термине. Упутили смо захтјеве за боље, адекватне термине, али ништа од тога“, истиче Немања Ивановић.

Искрено се надамо да ће рукометаши Херцеговине добити термине за рад у складу са позицијом на табели коју заузимају. И да ће се термини за тренирање у Спротској дворани у Невесињу дијели по учинку и резултатима.

Коментари
Издвајамо