Рукометашице са пола снаге

24.04.2021. - Рукомет

 

Рутински, са пола снаге, рукометашице Леотара побиједиле су убједљиво екипу Борје из Теслића у утакмици 15.кола Прве женске рукометне лиге РС резултатом 36:26, полувријеме 17:11.

Питање побједника није се постављало ни једног тренутка, тако да је тренер Леотара Здравко Комненовић пружио прилику свим играчицама. Најефикасније су биле Анђела Анђушић и Марија Ковачевић са 7 голова и Тања Ратковић се 6 пута уписала у листу сријелаца. Код гостујуће екипе Миа Чанчар је била стријелац 11 погодака.

„Задовољан сам игром и побједом а нас очекују још доста посла, како у Првенству тако и у Купу РС. Данас су све дјевојке задовољиле и вјерујем у њих и мислим да имају лијепу будућност“, каже за херцегспорт Здравко Комненовић тренер Леотара.

Рукометашице Леотара у сриједу у Рогатици очекује утакмица првог преткола купа РС и меч са домаћом истоименом екипом. Већ наредног викенда Требињке путују у Брод гдје ће се састати са екипом нестро група Брод. Екипа Дубице је прва на табели са 24 бода а леотар други са 19 и једном утакмицом мање.

Коментари
Издвајамо