Рукометашице иду по плану

15.02.2021. - Рукомет

Женски рукометни клуб Леотар наставља са одигравањем припремних утакмица а јуче су изабранице Здравка Комненовића имаче успјешан наступ на традиционалном Међународном рукометном турниру „Вољеном граду Мостар 2020“.

У првим полуфиналним утакмицама Леотар је савладао домаћина Локомотиву, резултатом 23:20, полувријеме 12:9, а Требјеса из Никшића Турбину из Јабланице резултатом 23:18 полувријеме 12:12.

У утакмици за треће мјесто Турбина је побиједила Локомотиву 23:22 а у финалној утакмици Требјеса је била боља од Леотара и славила убједљивим резултатом 35:20, полувријеме 18:10.

За најбољег голмана проглашена Саша Раичевић из Требјесе, најбољи стријелац била је Азра Лерић из Локомотиве а најбољи играч турнира Маша Верајић из Требјесе.

У Леотару су веома задовољни наступом својих играчица поготово имајући у виду да су добар дио турнира одиграли некомлетни и са играчицама које иначе имају мању минутажу. „Надамо се да ћемо до нашег Осмомартовског  турнира комлетирати састав екипе и освојити турнир који ће нам бити генерална проба пред наступајуће првенство Републике Српске које почиње 20. марта. Поред турнира планирано је одигравање још двије припремне утакмице и то са чланом друге лиге Црне Горе  Улцињем и прволигашем из Србије екипом Пријепоља“, кажу у ЖРК Леотар.

Коментари
Издвајамо