Рукомет враћа осмјехе

20.10.2020. - Рукомет

Упркос пошасти везаној за „корона“ вирус, рукометни радници на подручју Источне Херцеговине улажу велике напоре на омасовљењу овог спорта али и квалитетном раду са најмлађим.

Тако је у суботу одржан мини турнир за младе рукометаше, годиште 2006/07. који је приредио РК „Херцеговац“. Постигнути су сљедећи резултати:

РК Леотар – РК Херцеговац 22:7

РК Леотар – РК Гласинац 16:7

РК Херцеговац – РК Гласинац 6:11

„Одиграли смо двије утакмице које су биле корисне за нас. Свака утакмица више је плус за дјецу у њиховом даљем развоју, и као личности и као спортистИ и рукометаши. Зато се трудимо да одиграмо што више утакмица са екипама из региона, да кроз дружење и играње рукомета будемо све бољи. Драго нам је да су се Гласинац и Херцеговац прикључили Омладинској лиги у нашем годишту а поготово да се омладински рукомет враћа у Билећу. Наредни викенд нас очекује први турнир Омладинске лиге РС РС на Сокоцу са истим противницима и надамо се да ћемо одиграти добре утакмице. Примарни циљ резултат у перспективи, да буду сто бољи људи и да се сто дузе баве спортом“, каже Драгиша Кораћевић тренер младих играча „Леотара“.

Коментари
Издвајамо