Рукомет: На паркету након короне

03.11.2020. - Рукомет

 

 

Након вишедневне паузе проузроковане појавом вируса корона код три првотимца, вечерас су рукометаши „Леотара“ поново почели са припремама за нови старт у Премијер лиги БиХ.

„Све оне свеске са припремама за претходна два и по месеца поцепао сам и бацио. Не вреди. Опет крећемо из почетка, а неће бити лако. Поново се морамо физички, психички и техничко – тактички вратити у форму. Али нема кукања. Идемо да радимо. Имали смо одличних партија, и игара, све је ово ново за све нас“, каже Дарко Таврић тренер „Леотара“.

Према његовим ријечима тројица рукометаша која су имала корона вирус још једно вријеме неће се смјети излагати физичким напорима а и остали рукометаши полако улазе у „нови“ тренажни процес.

У шампионату БиХ одиграно је седам некомплетних кола. Леотар заузима десето мјесто са пет бодова а није одиграо три меча. Планирано је било да у протеклом периоду гостује код екипе Магла и Коњуха у Живиницама и да угости Локомотиву из Брчког. Уколико не буде неких непредвиђених околности Леотар ће наредне сриједе гостовати у Љубушком код екипе Извиђача.

„По мени је ово такмичење већ нерегуларно. Али тако је како је. Остаје нам да се надамо да се корона неће појавити. А ако буде се поново појавила, поново ћемо у карантин и тако…“, остао је помало недоречен тренер Леотара Даро таврић.

Чини се ипак, да је истина у чињеници о нерегуларности такмичења. Срећа у несрећи је да се ту човјек ипак, мало пита.

 

Коментари
Издвајамо