РК Леотар-Са старим снагама у нову сезону

18.06.2021. - Рукомет

Иако није дуго прошло од завршетка такмичења у Премијер лиги БиХ, у Рукометном клубу Леотар у току је ћива адиминистративна активност.

Након што су уговоре продужили Томић и Милојевић, Руководство клуба је ових дана продужило уговоре са окосницом п

 

рве екипе, тако да је Леотар задржао већину састава из прошле сезоне.

Капитен Веселин Савовић и искусни Сидик Омеровић су имали успјешну сезону која је за нама. Није било дилеме око продужетка сарадње са овим сјајним момцима, па ћемо их и следеће године гледати на голу Леотара. На обострано задовољство настављамо сарадњу са два сјајна момка Миломиром Нинковићем и Ајдином Смаилбеговићем. Миломир је годинама препознатљиво лице нашег клуба, док се Ајдин веома брзо уклопио и задобио симпатије свих у клубу. Такође, Милорад Инић и Никола Ивановић су такође продужили уговоре.Два наша лијева бека и веома важна првотимца из прошле сезоне продужили су сарадњу са Леотаром и за наредну сезону“, кажу у Рукометном клубу Леотар.

 

– Коначно ће се десити да у нову сезону уђемо са истим тимом са којим смо завршили претходну. Велика ствар је што комплетан играчки кадар остаје, а покушаћемо да ангажујемо и квалитетно појачање на бековској позицији. Што се тиче амбиција, као и прошле године, желимо пласман у средину табеле што ће бити веома тешко јер су се сви појачали – рекао нам је Таврић.

Помоћник Тонија Ђероне у стручном штабу репрезентације Србије да је “вољно“ момцима до 25. јула за када је заказао прво окупљање.

 

Коментари
Издвајамо