„Републиканци“ достојан ривал

21.02.2021. - Рукомет

Настављајући серију одигравања припремних утакмица, Омладинска школа Рукометног клуба Леотар данас је угостила своје вршњаке из екипа Забјело из Подгорице и одиграла три припремне утакмице.

У узрасту 2002.2003. годиште, Забјело је побиједило  Леотар 26:22, код 2006.2007. Леотар је био бољи и побиједио 17:16 док су код најмлађих Требињци поново били успјешнији 2008./2009. годиштеи славили са 12:10.

„Прелијепо дружење наше три селекције са гостима из Подгорице. Хвала нашим спортским пријатељима на дружењу и честитке свим актерима на фер и коректној игри.Позивамо све дјечаке да се упишу у нашу Школу рукомета. У овој години ми смо имали већ четири гостовања, Тиват, Будва и Мостар, а сада и Горажде. Трудићемо да наставимо“, каже Стеван Бекан, координатор Школе рукомета  Рукометног клуба Леотар.

Са друге стране Иван бановић тренер РК Забјело изражава захвалност Требињцима на гостопримству и нада се новим мечевима.

Прије епидемије короне играла се и регионална лига, дјеца су се дружила стицала искуства и пријатељства. Надајмо се да ће корона бити само ружна прошлост те да ћемо опет се састајати на радост и спорта и рукомета. Јер, ја често понављам, а то је истина, рукомет је пасија“, каже Бановић.

Иначе, рукометаши Леотара синоћ су силом прилика одмарали јер екипа Славије из Источног Сарајева због проблема у клубу није допутовала у Tребиње на првенствену утакмицу.

Коментари
Издвајамо