Повратак рукомета у Билећу

08.10.2020. - Рукомет

Рукометаши „ Херцеговца“ добили су ових дана вриједну донацију од грађевинског предузећа „Савић Инвестградња“ из Бања Луке.

У Рукометном клубу „Херцеговац“ тренирају двије екипе, прва екипа, годишта 2006\07 и друга екипа, годишта 2008\09. Такмиче се у Омладинској лиги Републике Српске. Председник клуба је наставник Милош Кулаш, секретар је Милосав Радмиловић. Тренери су Владимир Грбушић и Марко Дутина.

„Желимо да се захвалимо господину Дарку Савићу. Фирма чији је он директор донирала нам је потребну опрему, пет лопти и 20 дресова. Послали смо му захтјев за помоћ и он нам је одмах послао донацију“, истичу рукометаши „Херцеговца“.

„Клуб постоји од 2008.године. Такмичили смо се у Првој лиги Републике Српске. Након кризе у 2019.години клуб је био принуђен да повуче први тим из лиге. У фебруару ове године са радом је почео нови стручни штаб, а амбиција је да се стручним и играчким кадром попуне све омладинске селекције, које у перспективи треба да стасају за први тим“, каже тренер Владимир Грбушић.

Клуб броји 24 члана,а заинтерсовани за тренирање рукомета, узраста од 10-14 година, се могу јавити у просторије Спортске дворане или лично тренеру Владимиру Грбушићу.

Коментари
Издвајамо