Опрезно са сарајевским „студентима“

05.10.2021. - Рукомет

Након одличне игре и тријумфа против екипе Искре у Бугојну, за рукометаше Леотара нема одмора, већ сутра у Требињу ће угостити екипу Босне из Сарајева у одложеној утакмици 3. кола Премијер лиге.

Иако новајлија у друштву, на папиру, што се тиче сарајевских „студената“ ствари стоје потпуно другачије. Наиме, екипа је током љета доста промијенила свој ростер. Дошло је неколико провјерених појачања, као што су голман Арман Беширевић, бекови Едо Мехинагић, Аднан Хармандић, Самир Корјенић , те крило Мухамед Зулфић. Клуб је задржао и искусне играче као што су Мухамед Торомановић, Кенан Мутапчић, Фарук Вражалић и Мирза Мимић.

Сарајлије у овом шампионату играју у промјенљивој форми, наиме, побиједили су Исрку 33:28 а оражени су од Криваје са 36:30.

У Рукометном премијерлигашу из Требиња најављују борбу за нове бодове, охрабрени са одличним наступима у прва два кола иако су свјесни да ће меч против Босне бити тотално другачији. Утакмица Леотар Босна игра се сутра у Спортској дворани Милош Мрдић а почетак је у 18 часова и 30 минута.

Коментари
Издвајамо