Нова субота нови дерби

29.10.2021. - Рукомет

Послије драматичне завшнице и изгубљене утакмице у последњој секунди против екипе РК „Борац Мтел“ у оквиру 6 кола Премијер лиге БиХ, срећа нам се осмјехнула у Горњем Вакуфу гдје смо на исти начин овога пута побиједили. Вратили смо се на побједнички колосјек, гдје мислимо да и останемо послије новог дербија у суботу.

Долази нам супер јака екипа РК „Вогошће“ која је састављена од изузетних појединаца које предводи бивши репрезентативац БиХ Душко Челица. Вогошћа има исто бодова као наша екипа, задржали су скоре све играче из прошле сезоне и успјешно је почела нови шампионат.Ми растемо као екипа из кола у коло, показујемо да нисмо случајно у врху табеле, те да велики рад полако долази на наплату. Са два врућа и тешка гостовања (Бугојно и Гроњи Вакуф) донијели смо злата вриједне бодове. На домаћем терену смо све утакмице добили, једино је Борац успио да однесе бодове из наше дворане. Желимо да још једном побједом потврдимо све до сада урадјено и да заслужено одемо на мини одмор од 10 дана колико ће трајати пауза због ЕХФ недјеље“, кажу у Рукометном клубу Леотар.

Играчи, Стручни штаб и управа кажу да их радује  све већа подршка навијача и што је сваки нови меч СД „Милош Мрдић“ све пунија а то много значи овим момцима. Они су још једном позвали навијаче да дођу у Спортску дворану у Брегове и подрже Леотар. Почетак је у 17 часова.

Коментари
Издвајамо