Невесињци поново у строју

30.11.2021. - Рукомет

Након изненадне појаве вируса која је оборила готово читам тим, рукометаши Херцеговине полако су, иако још увијек некомплетни, почели да тренирају уочи посљедњих испита у Лиги и Купу РС.

„Нисмо још комплетни, али радимо. Полако се, након десет дана без уласка у дворану, враћамо тренингу, и покушаћемо да задржимо висок ниво игре и форме уочи појаве вируса. Ускоро ћемо се комплетирати а екипа ће први меч имати већ за викенд у оквори Рукометног купа РС. Гостује нам Херцеговац из Билеће и идемо наравно на побједу“, каже тренер и играч Немања Ивановић.

Након овог дуела, слиједе два велика искушења. Заостали меч са екипом ОРК Борац у Бањалуци а након тога још једно искушење, меч у Вишеграду.

„Не бих да звучи као тражење алибија, али биће изузетно тешко. Оба противника су за сваки респект. Прије свега јер је ријеч о два одлична ривала. Најприје ОРК Борац , коме се морамо још једном захвалити за разумјевање и одлагање утакмице од прошлог кола. Сви знамо да је то Бањалучка, одлична школа рукомета и биће то меч за рукометне сладокусце. Након тога идемо у Вишеграду старом ривалу који игра у одличној форми. Могу да обећам да ће се момци борити за сваку лопту, за сваки гол, до посљедњег минута утакмице. Хоће ли то бити довољно за позитиван резултат, видјећемо“ истиче Ивановић.

Уочи посљедња два кола Херцеговина је прва на табели са истим бројем бодова, 14, као и екипа Козаре из Градишке али и са једном утакмицом мање одиграном.

Коментари
Издвајамо