Невесињци до побједе уз много напора

18.09.2021. - Рукомет

Рукометаши Херцеговине побједом су отворили нову сезону у Првој лиги РС. У Спортској дворани „Невесињка“ савладали су Козару резултатом 32:30. Невесињци су морали уложити много труда да сломију ривала који се вечерас представио у свијетлом издању. Играло се брзо, за гол више.

У првом полувремену екипе су се смјењивале у вођству, а домаћи су преломили утакмицу средином другог полувремена. Доминирали су стамени бекови Херцеговине који су постигли и већину голова. Најефикаснији је био Драговић са осам голова, а пратио га је Ивановић са седам погодака. Код гостију се истакао Станчић са осам голова.

У наредном колу Херцеговина гостује у Котор Варошу.

Спортска дворана „Невесињка“. Судије: Немања Павловић, Борис Трнчић (И. Сарајево).Седмерци: Херцеговина 2(2), Козара 3(3). Искључења: Херцеговина-6 мин, Козара-6 минута.

ХЕРЦЕГОВИНА: Стојановић, Стајић, Вујадиновић, Ивановић (7), Драговић (8), Буха (1), Шаренац (4), Чабрило (4), Бабић (5), Лакета (1), Зуровац, Вучић, Зечевић, Манигода (2)

КОЗАРА: Цвијановић, Вулета, Ханданагић (4),Ђенадија (7), Милисављевић (5), Кондић (2), Кос (3), Петковић (1), Станчић (8), Мулалић, Бурсаћ, Тољевић, Стијовић, Арсенић.

????????????????????????????????????

Коментари
Издвајамо