Младен Бојиновић окупља нове шампионе у Граду сунца

30.05.2021. - Рукомет

Рукометни камп Младен Бојиновић биће одржан од 1. до 8. јула 2021. године у Граду Сунца у Требињу а узраст учесника кампа је од 11 до 17 година.

Програм кампа и тим тренера предводи Младен Бојиновић , а на Кампу ће се придружити и неке од највећих свјетских рукометних звијезда. Младен Бојновић, легендарни рукометаш на овим просторима истиче да је израстао у бољег човјека са рукометом. „Спорт ме одвео на праву страну. Рукомет ми је дао све, да обиђем цијелу Европу, скоро цијели свијет, да будем на крову Европе и да будем у свом спорту најбољи.”Управо то је оно што сада из неког другог угла желим да постигну неки нови клинци. У остварењу њихових снова трудићу се да им будем најбоља подршка.Баш то је разлог због којег сам одлучио да рукомет поново доживим на један најискренији начин – у друштву дјеце која маштају и прижељкују највеће титуле и спортске резултате.Увјерен сам да ће Рукометни камп Младен Бојиновић Дуги који се 2021. године одржава у Граду Сунца у Требињу бити најбоље искуство у дјетињству наших младих рукометних другара који се одлуче да буду наши драги кампери. Заједно ћемо кроз забаву, игру и квалитетне стручне тренинге доживјети овај спорт на посебан начин.Боравак у природи, дружење са другарима различитог узраста из различитих култура и крајева свијета само су неке од предности овог кампа.Са посебном пажњом припремамо и планирамо сваки минут у програму Кампа како би сви учесници били испраћени насмијани, срећни и пуни незаборавних утисака“, каже Бојиновић.

Приоритет у раду са полазницима кампа је професионалан приступ раду и озбиљност у сваком сегменту тренажног процеса уз слоган „Добро нам дошли будући шампиони“.

Коментари
Издвајамо