Маглај противник по мјери

17.11.2020. - Рукомет

Рукометаше Леотара сутра очекује треће гостовање у мизу након појаве виуса корона у њиховим редовима, меч са екипом Маглаја.

Иако су у суботу убједљиво на свом терену поражени од Борца, далеко од тога да екипу Леотара сутра, у одложеној утакмици 5. кола Рукомкетног првенства БиХ,  чека нешто лакши задатак.

„Маглај игра неку специфичну, такозвану дубоку одбрану. Ми смо се, наравно, припремали за овај меч и анализирали како играју. Ако одиграмо оно што смо договорили, мислим да нећемо имати проблема. Ако успијемо да у првим тренуцима меча уђемо како треба у утакмицу неће изостати добар резултат“, каже Миломир Нинковић рукометаш Леотара.

Да Маглај није нимало наиван противник, поготово на свом терену, свједочи податак да су овогодишњем првенству на свом терену побиједили двије понајбоље БиХ екипе, Извиђач из Љубушког и екипу Грачанице.

У шампионату БиХ одиграно је 9 непотпуних кола а Маглај је тренутно девети са шест бодова из осам одиграних утакмица. Леотар је за једно мјесто слабије пласиран и из пет утакмица има 5 бодова.

Од свих премијерлигаша највише утакмица, свих девет одиграли су Извиђач, Дервента и Криваја а најмање , пет, Леотар, Слога Горњи вакуф и Славија из Источног Сарајева.

Утакмица Маглај – Леотар почиње у 19 часова.

Коментари
Издвајамо