Жаретови момци у полуфиналу Првенства РС

06.06.2021. - Рукомет

Послије дугог пута на који су наши момци предвођени тренером Велибором Жарковићем кренули јуче рано ујутро, одмах по изласку из аутобуса су одиграли утакмицу против веома јаке екипе МРК „Слоге“ из Добоја. Умор,нешто краћи ростер, доста лош приступ поготово у одбрани али и добра игра Слогиних дјечака резултовали су поразом од 14:20.

У другој утакмици против РК „Пелихер“ Брчко смо одиграли доста ангажованије и дисциплинованије те је то донијело сигурну и убједљиву побједу од 32:18.

Овом побједом смо остварили пласман у полуфинале које је на програму данас, гдје од 11 часова играмо са РК „Борац“ из Бања Луке а у другом полуфиналном пару састају се МРК „Слога“ Добој-РК „Вишеград“. Треба истаћи да су из наше регије пласман у полуфинале обезбиједиле двије екипе, поред нас то су учинили и наши спортски пријатељи из Вишеграда.

Нашим момцима желимо да се добро одморе и спреме за борбу за медаље гдје очекујемо други узастопни пласман на Завршницу Омладинске лиге БиХ, јер смо управо у Брчком освајањем трећег мјеста то урадили 2019 године.

Коментари
Издвајамо