Леотар се испрсио шампиону-Ратковић поново кобан за противника

10.11.2021. - Рукомет

До срца навијача, аплауза и радости на трибинама, долази се на једини могући начин. Остављањем срца на терену.

Управо то су урадили вечерас рукометаши Леотара који су одиграли неријешено 32:32, полувријеме 14:15 са екипом Извиђача, актуелним прваком БиХ.

Најприје статистика:

Извиђач:Херцег, Суљевић, Вукшић 7, Лукенда, Алиловић 3, Кос 5, Одак 2, Кесо 4, Бошковић 6, Бубало, Шаравања, Павловић, Ћешко 2, Медић 1, Бебек, Муховић 2,

Леотар:Савовић, Аризановић 7, Нинковић , Милојевић 1, Ивановић 5, Парежанин 2, Ратковић 7, Омеровић 1, Томић 6, Стојановић, Тодоров, бабић, Ковач, Смаилбеговић 3

Новински извјештаји кажуз да је утакмица у Љубушком пунудила све оно што рукомет може да понуди. Брза и ефикасна игра, одбране голмана, напетост и неизвјесност… па је реми можда и најправеднији резултат. Требињци су контролисали ситуацију све до посљедња два минута меча. Водили су средином другог полувремена и по три гола разлике, али се актуелни шампион враћао и успио да поведе са 31:30, па касније и 32:31. Ипак, Ратковић се побринуо да више него заслужен бод оде у Требиње.

Овај бод, ипак, усуђујемо се да напишемо вриједи као три.

Најприје јер је освојен у дуелу са понајбољом екипом у БиХ на њеном терену.

Друго јер је показао да је Леотар стасао у противника кога ће сви итекако другачије гледати. И стрепити од њега, било да је домаћин или гост.

И треће, јер су рад, улагање у младе и посвећеност, трасирали стазу којом само најбољи иду.

Сјајно момци. И капа доље.

Навијачи, дођите да поздравите екипу која иде правом стазом …

И подржите је јер су то они итекако заслужили.

 

 

 

 

Коментари
Издвајамо