Лео рутински до првог мјеста у Метковићу

11.09.2021. - Рукомет

Рукометаши Леотара освојили су прво мјесто данас на турниру у Метковићу . Они су, најприје,  у полуфиналу савладали екипу  РК ,,Јајце“ резултатом 35:27 и тиме се пласирали у финалу у коме су рукометаше ,,Метковића“ побиједили резултатом 30:26.

У полуфиналној утакмици највише голова за клуб из Требиња постигли су Ајдин Смајлбеговић (9), Александар Милојевић (5)  и Ненад Тодоров (4), а по три гола постигли су Миломир Нинковић, Василије Ковач и Ђорђе Бабић. Голове су такође постигли Димитрије Вераја (1), Никола Ивановић (2), Марко Парежанин (2), Ђорђе Ратковић (1), Владимир Томић (1) , Димитрије Ковач( 1) , док је најефикаснији у екипи Јајца био Ајдин Велић (10) и Џејлан Калтак (5).

Што се финала тиче, најистакнутији у тиму Леотара, који је играо без два стандардна првотимца, Милојевића И Аризановића,  поново је био Ајдин Смајлбеговић са 14 погодака, Марко Парежанин (5),Никола Ивановић (4), а голове су такође постигли : Владимир Томић (3),Ненад Тодоров и Ђорђе Бабић (1), док је код Метковића најефикаснији био Марин Витић (7). Ово је био значајан турнир за изабранике Дарка Таврића.

Коментари
Издвајамо