Криваја на кољенима

12.12.2020. - Рукомет

Рукометаши Леотара су, вечерашњом побједом прот Криваје из Завидовића, резултатом 36:33, полувријеме 16:15, и дефинитивно потврдили да се налазе на сигурном путу ка врху БиХ рукомета.

У мечу против реномиране екипе као што је Криваја Леотар је показао да ствара ТИМ у коме од најмлађег до најстаријег рукометаши итекако знају своју улогу. Чврсто, досљедно, храбро и ефикасно…. одиграли су вечерас изабраници Дарка Таврића и наговјестили високе домете. Иако ослабљени неиграњем Абрамовића и Комненовића, те са Омеровићем који вуче неугодну повреду, рукометаши Леотара су слиједили тренерску идеју Дарка Таврића, великим дијелом спријечили главну снагу гостију, игру у транзицији, и остварили важан тријумф. Једина лошија епизода у вечерашњој побједи рукомета била је игра у одбрани, али и то ће доћи на своје повратком повријеђених играча.

Статистике ради рецимо да су најефикаснији били Милојевић са 7 те Парежанин и Томић са по шест голова. Код Криваје предњачио је Абдурахмановић са 11 голова.

Већ у сриједу Леотар игра нови меч а противник је млада екипа Локомотиве  из Брчког. Побједа је императив, не толико због бодова јер се Леотар налази на сигурном-у средини табеле, него због психологије играча. И старог правила да је најтеже побиједити у унапријед добијеним утакмицама.

 

Коментари
Издвајамо