Кека у старом јату

11.01.2022. - Рукомет

Доскорашњи рукометаш Слоге Горњи Вакуф Ускопље Радован Уљаревић каријеру ће наставити у Требињу, гдје би се данас требао прикључити двом матичном клубу, екипи Леотара.

Са екипом Слоге ГВ/У Радован Уљаревић у полусезони која је иза нас остварио је учинак од четири побједе и девет пораза са једним неријешеним резултатом што им је донијело укупно 13. позицију на табели Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Оно што вриједи напоменути, а и из Слоге ГВ/У су истакли, да се ради о једном веома захвалном и пожртвованом рукометашу који је спреман да одговори на све задатке који се пред њега ставе.

“Господин прије свега, миљеник Слогиних навијача и један од најборбенијих тигрова, због добијања посла у државној институцији, након годину и по дана враћа се у своје Требиње. Сваку утакмицу је играо срцем и из себе извлачио задњи атом снаге, и сигурно је да би то опет поновио када би поново заиграо за Слогу. Колектив МРК Слога захваљује се Кеки (Радовану) на свему што је урадио за наш клуб и желимо му много среће у животу” – стоји у објави клуба на званичном “Фејсбук профилу”.

„Вријеме је за неке нове изазове, неке нове циљеве и зивотна одрастања. Ја из Горњег Вакуфа/Ускопља једним дијелом одлазим тужан, а другим неизмјерно сретан и поносан. Прије свега на све што сам доживио и проживио у МРК Слога. Поносан сам на сваког момка с којим сам носио овај дрес, поносан на Управу, која је као мало гдје, ту у свако доба дана и ноћи за сваког од нас. Захвалан на сваком човјеку којег сам упознао у овом граду. Памтит ћу наше побједе и прославе, памтит ћу и поразе јер нас је то зближавало, памтит ћу све кроз све што смо пролазили заједно“, рекао је у опроштају од екипе Слоге нови „пивот“ Леотара Уљаревић.

Уљаревић би се већ данас требао прикључити екипи Леотара у припремама за наставак сезоне у Премијер лиги Босне и Херцеговине.

Коментари
Издвајамо