И Маглај у серији

20.03.2021. - Рукомет

Да се добар и напоран рад увијек исплати, одавно је познато.

У рукометном клубу Леотар раде стрпљиво и упорно. И резултати се виде. А када стигну резултати, расте и апетит навијача. Тако једна побједа „вуче“ другу, побједе у низу сврстале су рукометаше Леотара у најугоднија изненађења првенства.

Епитет фаворита Леотар носи и сутра, у дуелу у Требињу са екипом Маглаја. А све је лакше када добро игра Владимир Томић. Он вјерује у побједу у овом дуелу. И не бјежи од улоге фаворита.

„Ја сам сигуран да можемо да побиједимо, подигли смо ниво игре у другом делу првенства што и резултати показују. Победили смо кући Кривају па Грачаницу, две озбиљне екипе и озбиљне спортске клубове који су на највишем могућемо нивоу што се тиче БиХ рукомета. Сутра нам долази Маглај, сви од нас очекују победу и смем да се усудим да кажем да смо фаворити. Са добрим приступом као у претходним утакмицама не сумњам у нашу победу. А што се тиче мог учинка није ми битно, против Грачанице сам био ја, у Дервенти Ајдин, сутра ја лично највише очекујем од Мигета Нинковића“, каже нам помало у шали а више у збиљи Владимир Томић, „рукометни Марадона“ како га је прозвао потписник овог текста.

Утакмица Леотар – Маглај почиње у 17 часова у Спортској дворани Милош Мрдић.

Коментари
Издвајамо