И када не сија, Лео добија…. и гледа са врха

09.10.2021. - Рукомет

Како је само лијеп поглед са врха табеле.

И ко се још смио да усуди да помисли да ће Рукометни клуб Леотар, након пет одиграних кола имати стопостотан учинак из четири одигране утакмице.

Иако нису блистали, вечерас су изабраници Дарка Таврића побиједили реномирану екипу Криваје из завидовића резултатом 33:28 полувријеме 16:15.

У првом дијелу утакмице није све ишло како треба. У жељи да се покажу поприлично бројној требињској публици, изабраници Дарка Таврића су гријешили прије свега у нападу, имали неколико промашених зицера, али ипак су успјели са минималном предношћу да оду на одмор. У другом дијелу све је иззгледало много чвршће, снаћније, ефикасније и убједљивије.

Милојевић је голгетерски био најбољи са 10 голова, Ивановић и Ратковић су „гинули“, како у одбрани тако и у нападу, Томић је луцидним потезима и головима деморалисао Кривају, а голмани Савовић у првом и Омеровић у другом, били тас на ваги огромне побједе. Не смијемо заборавити ни Парежанина и Смаилбеговића и са одличним ролама, Нинковића, Тодорова, Аризановића…

Да. Леотар није блистао као против Босне, али и такав, у другој брзини, убједљиво је савладао реномираног противника.

На трибинама око 500 љубитеља рукомета, међу њима и гости из Невесиња, Билеће, Београда…

О рукомету се прича.

„Сада кад смо на врху сви ће да нас гледају другачије. Али ми знамо куда и како треба. Много енергије, рада на тренинзима, дисциплине и изгарања на утакмицама и биће све у реду“, рече нам након утакмице Дарко Таврић, шеф струке Леотара.

И ако смијемо да додамо, вјере у властите могућности.

Леотар је и заиста на доброј стази.

На врху.

Али то је тек почетак пута.

Коментари
Издвајамо