Хрвати нису онлајн

14.01.2021. - Рукомет

Рукометна репрезентације Хрватске свој пут на СП-у у Египту започиње сутра утакмицом против селекције Јапана. Ковид 19 је створио велике проблеме организаторима овог првенства. Репрезентације Чешке Републике и Сједињених Америчких Држава су одустале од такмичења, а много је позитивних играча и у осталим селекцијама. Осим коронавируса, ту су проблеми који се везују за сигурносни аспект на којег ће се морати обратити посебна пажња, као и остали проблеми.

Звучи помало невјероватно, али репрезентација Хрватске у хотелу у којем борави нема приступ интернету?!

– Идемо на тренинг, а шест оклопних возила око нас, као да идем у рат. Никад нисам био на оваквом турнуру, није нико од нас и сада вриједи правило „снађи се, покушај, ријеши“. Тешко је осликати то, али момци се прилагођавају и надам се да ћемо се ослободити након Јапана. Сада кад нема публике, барем је лакше успоставити комуникацију међу играчима и струком, не морамо се надвикивати“, пожалио се шеф струке Лино Червар те се осврнуо на проблеме са интеретом.

„Добро, ја сам мало старији и познајем вријеме када није било интернета. Млађима је мало теже, али добро је, није баш тако велик проблем. Иначе, не можемо се пожалити на проблеме попут Норвежана, овдје је засад све коректно, мањи ће се проблеми ријешити, имамо мјеста за прошетати се и то је добро.“

Коментари
Издвајамо