Храбро у Борику

17.03.2023. - Рукомет

Побједу над гостима из Маглаја рукометаши Херцеговине из Невесиња су веома брзо заборавили а екипа на челу са тренером Чавчићем се окренула новим обавезама.

У суботу су на програму мечеви 22 кола БХ Телеком рукометне Премијер лиге

“Нашу екипу очекује путовање у Бањалуку и гостовање код рукометног великана РК Борац. Још нам је у сјећању утакмица у октобру у Невесињу кад смо уписали тријумф 31:28. Табела тренутно не приказује право стање јер наши домаћини се налазе на 10-ој позицији са освојених 20 бодова.Треба знати да тренер Борца цијелу сезону има проблема са повредама те да млада екипа игра са осцилацијама. Без обзира на све домаћинима препуштамо улогу фаворита али нико нам не може узети наду за повољним резултатом. Сигурно је да ћемо пружити свој максимум јер играчима не треба већи мотив него да укрсте копља са екипом која је била и на врху Европе”, кажу у невесињској екипи.

Њих са Бањалучанима у кратком временском периоду очекују три дуела јер се ове двије екипе састају и у четвртфиналу Купа БиХ 29. марта и 5. априла.

Мали куриозитет меча представља чињеница да дрес Борца носе Невесињци Владо Драганић и Никола Ивановић тако да се очекује и мали братски дуел Ивановића. Меч се игра у сутра са пошетком у 19 часова у Борику.

Коментари
Издвајамо