Храбро на фаворита

18.10.2021. - Рукомет

Капитен Рукометног клуба Леотар Веселин Савовић је на данашњој конференцији за новинаре рекао да у сриједу, 20. октобра заљубљеници рукомета могу очекивати квалитетну утакмицу између двије екипе Леотара и Борца, које се налазе на врху табеле Премијер лиге БиХ.

“Борац је квалитетна екипа и не треба ту трошити ријечи. Али смо добро радили и тренирали, мало смо одморнији него они, јер су имали недавно двије утакмице. Свакако их спремно дочекујемо и даћемо све од себе”, казао је Савовић.

Његово мишљење дијели и Дарко Таврић, тренер РК “Леотар” који је истакао да утакмица са РК “Борац” долази у правом тренутку.

“Након четири узастопне побједе, нисмо се надали да ћемо у петом колу причати о томе да ћемо играти са Борцем за прво мјесто. Не бих то претјерано називао дербијем, то је утакмица као и свака друга и не бих вршио притисак ни на управу, ни на играче. Има 30 утакмица да се одигра до краја године и треба да радимо и да уживамо и једва чекамо утакмицу”, истакао је Таврић и навео да једину обавезу коју играчи имају је да тренинге одраде ментално и физички спремни.

Он каже да су и стари, али и три нова играча, која су се одмах уклопила, изузетни таленти, али вриједни играчи и због тога добри резултати не изостају.

“У сриједу ћемо одиграти одличну утакмицу и нећемо се предати иако су играчи Борца благи фаворити”, закључио је тренер РК “Леотар” са пуним повјерењем у своје играче.

Стеван Бекан, у име Управног одбора РК “Леотар” каже да је задовољан цјелокупним стањем у овом клубу.

“Наравно нећемо успорити и даље ћемо све снаге улагати сви заједно да рукомет буде на највишем нивоу. Све честитке свим играчима који остављају срце на терену и увијек дају све од себе. Позивам све да бодре наш клуб у овој веома важној утакмици”, додао је Бекан.

Утакмица се игра у сриједу, 20. октобра од 18:30 часова у Спортској дворани “Милош Мрдић”.

Коментари
Издвајамо