Херцеговина тихи оптимиста

17.03.2021. - Рукомет

Рукометаши Херцеговине остварили су у суботу вишеструко важну побједу. Најприје резултатски јер је остварена побједа против неугодне екипе ОРК Борац а са друге стране и психолошки којом су потврдили да је Куп пораз од вишеграда био само лош дан.

Ипак, о амбицијама се никако не прича. Свјесни да је првенствена трка дуга и неизвјесна, рукометаши Херцеговине иду корак по корак. Свјестан тога је и њихов тренер Немања Ивановић.

„Далеко је финиш првенствене трке, идемо полако. Јединство, тренутни лидер на табели,  је добра екипа, још су се појачали премијерлигашким играчима, а имају и добар распоред. Ми гледамо себе“, каже нам Немања.

Ипак, задовољства и вјере у сопствене снаге, након суботе не мањка.

„У суботу смо имали једну тешку утакмицу са Борцем 2, дијелом због тога што је прво коло увијек најтеже. ОРК Борац је добра екипа, млада, брза, а ми нисмо имали времена  а и могућности да се добро посложимо и уиграмо. На крају је цијела екипа дала све од себе у овом тренутку и успјели смо да побиједимо, Било је доста грешака али смо борбом успјели да надокнадимо све недостатке и надам се како  лига буде одмицала да ћемо све боље играти. Идуће коло идемо екипи Слоге 2 у Добој. Убјеђен сам, да са оваквим приступом и мало више концентрације, можемо направити добар резултат“, каже нам Немања.

Слога 2 заузима мјесто у доњем дијелу табеле, практично идеална прилика да Невесињци направе искорак ка врху.

Коментари
Издвајамо