Херцеговина почела са припремама за Премијер лигу

01.08.2022. - Рукомет

Рукометаши Херцеговине данас су започели припреме за наступ у Премијер лиги. Нови тренер Амар Чавчић из Вогошће упознао се са играчима који су одрадили први тренинг.

Предсједник клуба Милосав Уљаревић рекао је да вјерује у нови тим поручивши да су амбиције Херцеговине да буде равноправан ривал са осталим екипама елитног ранга. Он је нагласио да је невесињски клуб годинама грађен што играчима и управи налаже да озбиљним приступом чувају углед овог колектива.

Да нови премијерлигаш из Невесиња неће играти епизодну улогу у новој сезони потврђују већ пристигла појачања. Из Јаше Томић и Козарске Дубице стижу голмани Марко Авдаловић и Дејан Цвијановић, а на позицији пивота и десног бека невесињски клуб ће појачати Сарајлије Един Башић и Адис Халиловић. Нови крилни играчи су Кејн Златић из Вележа и Елдар Хадровић из Вогошће. Листа појачања биће заокружена наредних неколико дана, а очекује се да у Херцеговину стигну још три-четири играча из Србије и Црне Горе.Уз невесињске момке који су прошле сезоне изборили Премијер лигу играчки састав је већ за сваки респект. Сви играчи су потписали професионалне уговоре.Комплетне припреме биће одрађене у Невесињу.Већ су заказане пријатељске утакмице са Леотаром и Ловћеном.Сезона у Премијер лиги БиХ почиње 10. септембра.

Коментари
Издвајамо