Градоначелник уприличио пријем за рукометаше Леотара

12.09.2023. - Рукомет

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић организовао је данас пријем за рукометаше Леотара, који су протеклог викенда освојили Kуп Републике Српске.

Градоначелник Требиња је казао да га овај резултат није изненадио јер је од самог почетка вјеровао у њих.

“Да смо вјеровали у њихов успјех говори чињеница да смо прошле године и када нису освојили прво мјесто, организовали пријем. То је због огромне вјере у РK “Леотар”. Град Требиње ће и у наредном период настојати да да додатни мотив и када су у питању финансије и када је у питању инфраструктура. Овај резултат је још јачи мотив за реализацију изградње нове Спортске дворане, заједно са енергетским сектором Електропривреде РС, као и подршком Владе РС. На нама је да створимо боље услове па да се што већи број дјеце бави спортом јер је то главни циљ, да свако дијете има прилику да се бави спортом”, казао је градоначелник Ћурић.

Стеван Бекан, предсједник управног одбора РK Леотар је честитајући момцима који су оставили срце на терену казао да је ово сјајна прича и за клуб, град и навијаче.

“Хвала свим спонзорима, Граду Требињу, Електропривреди РС, ХЕТ-у, пријатељима, навијачима, сви смо један тим, једна породица. И даље ћемо се трудити и корак по корак градити успјехе”, каже Бекан.

Тренер РK “Леотар” Драгиша Kораћевић се захвалио пријему и подршци коју добијају од Градске управе.

“Заслужено смо побједили и добили трофеј и он је плод вриједног рада. Kоначно су се сложиле коцкице”, казао је он.

Kапитен РK “Лаеотар” Александар Милојевић каже да су он и његови саиграчи имали заиста велику енергију, али и жељу да побиједе након што су прошле године на Kупу освојили друго мјесто.

„Надам се да ћемо ову енергију задржати и током наредне сезоне, јер смо сви ми вјеровали у побједу и чим смо изашли на терен знали смо да ће утакмица бити права, а ми смо свих 60 минута у тој енергији и вјери издржали, чак и онда када се топила наша предност. Ја сам имао највећу вјеру и само је требало да убједим остале играче да ћемо успјети”, казао је Милојевић.

Коментари
Издвајамо