Грачаница велики ривал

27.11.2021. - Рукомет

Сутра, са почетком од 17 часова,  игра се један од дербија 12 кола Премијер лиге БиХ а у Требиње долазе „Леотарови“ стари спортски ривали и пријатељи  екипа „Грачанице“.

Остало је свим љубитељима рукомета у Требињу сјећање на претходне узбудљиве мечеве ова два клуба који су одиграни у Бреговима , јер су сви по правилу били квалитетни и неизвјесни до краја. „Грачаница је клуб који годинама гаји сличан систем игре и неколико сезона се редован учесник евро такмичења. У екипи има доста младих и талентованих играча који вриједно раде са тренером Дамиром Доборцем. Доборац је и ове године одлично посложио екипу, гдје су своје мјесто нашли и они искуснији које предводи Марко Панџић, играч који има завидно интернационално искуство. Сигурно да и овога пута долазе да се надигравају и да нас чека изузетно занимљива утакмица. Наша екипа послије лоше игре и пораза у Маглају ће све учинити да се опорави и спреми за недељни дерби. Повреда Влада Томића која је на први поглед изгледала озбиљно, на срећу биће нешто лакша. Тешко је прогнозирати да ли ће бити спреман за меч, али ћемо у сваком случају морати збити редове и дати максимум како бисмо у овом сусрету обрадовали наше навијаче“, кажу у Рукометном клубу Леотар.

И ове седмице млађе категорије клуба играју своје утакмице у склопу Лиге младих. У осмом колу три екипе путују у Читлук гдје играју против вршњака из РК Међугорје. Утакмице су на програму у недјељу са почетком од 10 часова.

Коментари
Издвајамо