Електропривереда помаже и невесињског премијерлигаша

25.05.2023. - Рукомет

„Док наши момци бију пресудне битке за опстанак у Премијерлигашком друштву,управа клуба вриједно ради на јачању организационе структуре.Ових дана је потписан уговор о наставку веома успјешне сарадње са МХ „Електропривреда Републике Српске“,којим се овом приликом захваљујемо на подршци коју нам дају током наших такмичења“, објавили су данас на ФБ профилу чланови РК Херцеговина Невесиње.

„Важно је напоменути да је ријеч о спонзору који нам је дао гаранције да као шампион Републике Српске у љето 2022 год ,прихватимо учешће у Премијер лиги БИХ гдје својим учешћем нисмо разочарали многобројне присталице нашег клуба  Као доказ успјешне сарадње са МХ „Електропривредом Републике Српске “ јесте нови уговор,чија је висина спонзорства знатно већа него претходних година  Првотимци су у љето 2022 постали прваци Републике Српске и добили су право наступа у БХ Телеком Премијер лиги гдје су заузели 12 мјесто са освојених 26 бодова сто ће надамо се бити довољно за опстанак у друштву најбољих екипа државе. Истовремено се екипа пласирала на фајнал-фор купа БиХ у оквиру кога 4 најуспјешније екипе 27. и 28.ог маја наступају у Вогошћи“, наглашавају рукометни радници из Невесиња и настављају: „У нашој школи рукомета тренутно тренира преко 60 дјечака који се такмиче у 4 узрасне категорије. Кадети,пионири,пјетлићи су се успјешно такмичили у Омладинској лиги РС РС у оквиру Херцеговачко-Романијске регије и све три екипе су избориле пласман на завршне турнире.

Наши најмлађи чланови тј дјечаци рођени 2012 и млађи чине екипу Мини рукомета.За сениорску репрезентацију као стандардан члан наступа лијево крило Драганић Владо који је прве кораке направио у нашсем клубу.Ни млађе репрезентативне селекције не могу да се замисле без чланова нашег клуба тако да је млади голман Вујадиновић Михајло редован на окупљањима својих вршњака широм БиХ. Самим учешћем у елити БиХ је порасла популарност рукометног спорта у Невесињу гдје као доказ могу послужити редовно пуне трибине наше спортске дворане. Све ово не би могли да постигнемо без наших спонзора и пријатеља клуба којим се овом приликом од срца захваљујемо што су препознали наш труд,рад и ентузијазам и прузили нам подршку у раду. Ту значајну улогу сем Општине Невесиње игра и МХ“Електропривреде Републике Српске“, наводе у овом Спортском колективу.

Коментари
Издвајамо