Дубици бодови у дербију кола

Аутор: Р.МИ. Фото: Lokoportal
19.10.2020. - Рукомет

Иако су можда прижељкивале позитиван резултат на гостовању код веома јаке екипе Дубице, рукометашице Леотара ипак су остале без бодова.

Наиме,  Леотар је поражен резултатом 30: 25 од домаће екипе која је у прошлој сезони освојила првенство али због финансијских разлога није наступила у елитном такмичењу БиХ.

Леотар се надао да ће са својим искусним саставом направити повољан резултат и у утакмицу је ушао веома мотивисано  што је резултирало вођством све до 11 минута утакмице када су Требињке, у наредна 3 –  4 минута направиле серију несхватљивих грешака, које су Дубичанке вјешто искористиле и стекле знатну преднос до 20 минута од 4 гола разлике 21: 17.  До краја полувремена Леотар је успиео да консолидује своје редове и на одмор оде са минималним заостатком 14:11.   На жалост цијели ток другог полувремена протекао је у сличном кретању резултата и покушајима да утакмицу преломе у своју корист  све до 54 минута при резултату 26 : 24 за домаће када је концентрација Леотара дефинитивно попустила пред изузетно агилним Дубичанкама које су у самој завршници оствариле  убједљиву побједу. Осим веома напорног путовања од преко 400 км и неповољног здравственог бил

 

тена Леотара треба признати да је игра домаћина била пресудна за коначни биланс сусрета. У наредном колу ЖРК Леотар се састаје са ЖРК Дервента на свом паркету.

 

Ивана Кисин (14 одбрана), Сара Гаћина 1, Драгана Боро 6, Јована Перотић, Сара Јегдић 4, Анђела Анђушић 2, Тања Ратковић 2, Марија Ковачевић 7, Мирела Ћоровић 3

Коментари
Издвајамо