Друга екипа Леотара игра другу лигу исток

26.09.2021. - Рукомет

Да се у Рукометном клубу Леотар посвећују значајна пажња раду са омладинским категоријама свједочи податак да су данас млађе селекције путовале у Хрватску, у Метковић гдје су одиграле неколико припремних утакмица са чланом Хрватске лиге.

Кадети, генерација 2006. годиште је одиграла двије утакмице и забиљежила једну побједу и један пораз, побиједиле су екипе Јерковац са 24:15 а поражени су од Метковића са 23:16. Пионири, 2008. годиште, су играли са вршњацима из Метковића и претрпили пораз са 23:16.

Вриједи истаћи још један важан податак а то је да се млади рукометаши Леотара од ове сезоне такмиче у другој лиги РС, група Исток. „Наша млада екипа је слободна у првом колу, у другом играмо против  комшија РК „Херцеговац“ из Билеће. У овом такмичењу наступамо са генерацијом 2006/07 коју води тренер Драгиша Кораћевић. Екипа ће бити појачана са неколико старијих играча: Димитрије Вераја (2003), Никола Мићевић, Радован Турнић и Иван Петровић (2004/05). Убјеђени смо да ће им ово играње бити од непроцјењивог значаја“, кажу у РК Леотар.

Поред друге требињске екипе, у Другој лиги РС играју још Херцеговац Билећа, Перихел Брчко, Славија 2 Источно Сарајево и Гласинац са Сокоца.

Коментари
Издвајамо