Добојлије, алал вјера

Аутор: Ратомир Мијановић Фото: Желимир Ковачина
28.11.2020. - Рукомет

У 11. колу Премијер лиге БиХ Леотар је у Требињу, на свом паркету, вечерас изгубио од „Слоге“ из Добоја из Добоја резултатом 30:24, полувријеме 15:13.

Иако су Требињци упорно покушавали да остваре резултатски егал и прикључак са гостима из Добоја у овом мечу им то једноставно није ишло за руком.  Ово је гостима била десета побједа из толико сусрета, а Требињцима пети пораз, уз три побједе и један неријешени сусрет. Након утакмице тренер Дарко Таврић честитао је гостујућој екипи на изванредној и коректној игри.

„Гости су показали да су боља,квалитетнија и уигранија екипа у овом тренутку. Дошли су и показали да нису случајно на првом мјесту, а нама остаје да доста радимо и са оваквим приступом не можемо никога да побиједимо“, рекао је Таврић.

Код домаћина најефикаснији био је Буква са 6 голова, а код гостију уз одличне Ђурђевића и Перовића који су постигли по 7 голова био је и голман Богдановић са 15 одбрана.

Прилику да поправе лош утисак са овог меча Леотар ће имати у сриједу када у Требињу гостује екипе Слоге из Горњег Вакуфа.

Коментари
Издвајамо