Дарко Драговић: Комбинација младих и искусних рецепт за успјех

31.03.2021. - Рукомет

Рукометаши Херцеговине одиграли су изванредан меч против једне од најбољих екипа у РС – Приједора, побједа од 5 голова разлике, и да је била са већом разликом не би било незаслужено. Тон побједи давали су најискуснији. Најпрецизнији на терену је био Дарко Драговић који не крије задовољство.

„Након побједе од пет голова разлике, над једном од најбољих екипа прве лиге сваки коментар је сувишан. Дали смо свој максимум и озбиљно приступили утакмици сто је резуртирало оваквим исходом меча“

Спој младости и искуства свакој екипи добро дође и један је од предуслова успјеха. „Наравно то је увијек добитна комбинација, млади играчи подстакнути знањем и искуством старијих такође дају свој максимум. Како на тренингу тако и на утакмицама. Нажалост, публике нема. Навијачи су увијек наш осми играч али због мјера изазваним ковид вирусом, остали смо, за сада, без тог осмог играча. Сви се надамо да ће ускоро дворане, на радост свих, бити пуне.

Може ли „невесињска дружина“ у Премијер лигу?

„У овоме тренутку пуни смо самопоуздања и воље, наравно да ћемо дати све од себе да остваримо тај циљ уколико будемо имали подршку општине и спонзора. Ево, видите, Јединство које је прво на табели. Прво што бих ја истакао је финасинсијска разлика у клубовима је велика.Друга ствар је што имају пар играча са стране, док код нас играју већином домаћи рукометаши што је у једну руку јако похвално.И заиста морам да истакнем још и ово. Наш клуб је добио новог кондиционог тренера Вујадиновића, који у сарадњи са тренерима Ивановићем и Гушићем  раде одличан посао и подижу рукомет у Невесињу на један већи ниво“, каже нам Драговић.

Ново искушење рукометаше Херцеговине очекује већ овог викенда када их очекује напорно путовање у Козарску дубицу и тежак меч против неугодне Козаре.

 

Коментари
Издвајамо