Градоначелник Ћурић приредио пријем за рукометаше

09.09.2021. - Рукомет

Градоначелник Требиња данас је организовао пријем за играче, чланове стручног штаба и руководство Рукометног клуба Леотар, који је протеклог викенда освојио друго мјесто на финалном турниру за Куп РС који је одржан у Градишци.

Честитајући у име Градске управе рукометашима Леотара на одличном резултату, градоначелник Требиња Мирко Ћурић је изразио задовољство што требињски премијерлигаш остварује одличне резултате, како у такмичарском дијелу, тако и у омасовљењу клуба.

„Ми као одговорна градска управа настојаћемо да одржимо постојећи број премијерлигашких клубова, а сваки нови клуб који се пласира у ел

итно БиХ друштво, имаће подршку града“, рекао је  градоначелник Требиња.

„Чињеница је да ћемо у наредном периоду морати да издвајамо већа средства за спорт и опредјељени смо ако треба да се и кредитно задужимо да помогнемо спорт али и културу и тако са младим људима омасовимо спортске колективе“, рекао је градоначелник.

У име Рукометног клуба Леотар, градоначелнику за несебичну подршку, захвалио се предсједник Управног одбора клуба Стеван Бекан и уручио му сребрену медаљу са финалног турнира. О резултатима у Градишци и најавама предстојећег шампионата говорили су шеф стручног штаба Леотара Дарко Таврић и капитен клуба Веселин Савовић.

Првенство у Премијер лиги БиХ почиње у другој половини септембра, а Леотар ће у првом колу дочекати екипу Слоге из Добоја и настојати да им се, са евентуалном побједом, реваншира за пораз у финалу Рукометног купа РС.

Коментари
Издвајамо